Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

van den Hurk Makelaardij
van den Hurk Makelaardij
Kastanjelaan 12a
5268 CA Helvoirt
t. 0411-642828
e. info@vandenhurkmakelaardij.nl
w. www.vandenhurkmakelaardij.nl
Hendriks Coppelmans
Hendriks Coppelmans
Ron Cornelissen
Loopkantstraat 11
5405 NB Uden
t. 0413 26 48 33
e. kopersbegeleiding@hendrikscoppelmans.nl
w. hendrikscoppelmans.nl
payoff
header
U bent hier: locatie omgeving

Omgeving

Omgeving Omgeving Omgeving Omgeving Omgeving Omgeving

PRIMA VOORZIENINGEN
Haaren is een rustig, maar actief Brabants dorp, gelegen tussen de Raamse en de Ruysbossche Loop. Het staat bekend als 'De Tuin van Brabant' en ligt centraal ten opzichte van zowel Oisterwijk, Tilburg, 's Hertogenbosch als Eindhoven. Met twee basisscholen, verschillende supermarkten, winkels en sportverenigingen heeft Haaren prima voorzieningen.

GEZELLIG DORP
Haaren heeft een rijk verenigingsleven en vormt een hechte gemeenschap. Op sportief gebied is er in Haaren veel te beleven. Met sportpark De Walzaad en sporthal De Sprankel heeft het dorp prima accommodaties voor een groot aantal takken van sport, waaronder tennis en Jeu de Boules.


Ook op cultureel gebied is er veel te doen. Met een muziekvereniging, zanggroep, toneelvereniging en revue is er voor ieder wat wils. Kortom, heerlijk wonen in Haaren.

PRACHTIGE NATUUR
Haaren ligt midden in de natuur. Ten oosten van het dorp loopt de Ruijsbossche Waterloop en ten zuiden ligt het dal van de Essche stroom. Iets ten zuiden van Haaren ligt Landgoed Nemelaer, het natuurgebied van Haaren. Hierop staat de bezienswaardigheid Kasteel Nemerlaer, dat tegenwoordig vooral wordt gebruikt voor culturele activiteiten.


Iets verder naar het zuiden, op 10 autominuten afstand, ligt natuurgebied de Kampina. Een schitterend gebied om in te wandelen of te fietsen. Ten noorden van Haaren, ook op 10 autominuten afstand, ligt bovendien Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.

Naar woonlocatie