Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

van den Hurk Makelaardij
van den Hurk Makelaardij
Kastanjelaan 12a
5268 CA Helvoirt
t. 0411-642828
e. info@vandenhurkmakelaardij.nl
w. www.vandenhurkmakelaardij.nl
Hendriks Coppelmans
Hendriks Coppelmans
Ron Cornelissen
Loopkantstraat 11
5405 NB Uden
t. 0413 26 48 33
e. kopersbegeleiding@hendrikscoppelmans.nl
w. hendrikscoppelmans.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

De bel is geluid; de bouw kan beginnen!

De bel is geluid; de bouw kan beginnen! De bel is geluid; de bouw kan beginnen! De bel is geluid; de bouw kan beginnen! De bel is geluid; de bouw kan beginnen! De bel is geluid; de bouw kan beginnen! De bel is geluid; de bouw kan beginnen! De bel is geluid; de bouw kan beginnen! De bel is geluid; de bouw kan beginnen! De bel is geluid; de bouw kan beginnen!
09 maart 2018

Om de oude schoollocatie in ere te houden, luidden Bart Hendriks (algemeen directeur bij Hendriks Coppelmans) en Eric van den Einden (directeur-bestuurder van Woonveste) donderdag met wethouder Van den Dungen een oude schoolbel om de bouw van Hofmeester symbolisch te starten. Van beide bedrijven waren ook de teams die het bouwplan ontwikkeld hebben aanwezig bij de starthandeling.

Koffie in de keet
Woonveste en Hendriks Coppelmans realiseren zich dat ze een jaar lang aan het werk gaan in de woonomgeving van de wijkbewoners. Zij vinden het dan ook belangrijk om de omwonenden op de hoogte te houden van de bouw. Daarom waren de omwonenden, evenals kopers van de patiowoningen, op 8 maart uitgenodigd voor een kop koffie in de bouwkeet. Diverse omwonenden en kopers kwamen op de koffie bij wijkregisseur Astrid Pieters, projectopzichter Lau Huijbregts (Woonveste) en projectleider Robert van Gendt (Hendriks Coppelmans). Zij maakten kennis met hun toekomstige nieuwe buren en het team dat de woningen realiseert. Ook was er ruimte voor vragen. 

Voortgang en verhuur
Kent u iemand die interesse heeft in één van de rijwoningen die we bouwen? Vraag hen dan om de website www.woonveste.nl in de gaten te houden voor meer informatie.

U kunt de bouw volgen via deze website of de Facebookpagina van Hofmeester. Daar plaatsen we regelmatig foto's van de bouw.