Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

van den Hurk Makelaardij
van den Hurk Makelaardij
Kastanjelaan 12a
5268 CA Helvoirt
t. 0411-642828
e. info@vandenhurkmakelaardij.nl
w. www.vandenhurkmakelaardij.nl
Hendriks Coppelmans
Hendriks Coppelmans
Ron Cornelissen
Loopkantstraat 11
5405 NB Uden
t. 0413 26 48 33
e. kopersbegeleiding@hendrikscoppelmans.nl
w. hendrikscoppelmans.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

De grondwerkzaamheden zijn begonnen!

De grondwerkzaamheden zijn begonnen! De grondwerkzaamheden zijn begonnen! De grondwerkzaamheden zijn begonnen!
27 februari 2018

Vorige week zijn we gestart met de grondwerkzaamheden. Dat betekent dat de bouw nu echt is begonnen. Nadat de grondwerkzaamheden zijn afgerond, kunnen we in maart (wanneer het weer het toelaat) beginnen met het boren van de funderingspalen. Daarna maken we de fundering af en beginnen we met het leidingwerk en de begane grondvloeren.


Wat gaan we bouwen?


Aan de Reitselaan en Piet Heesterstraat  bouwen we zes duurzame patiowoningen. De vrijstaande patiowoningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. Er is gekozen voor een landelijke, dorpse architectuur met wit geschilderde baksteengevels en antracietkleurige gebakken dakpannen. De woningen zijn energieneutraal. Ze wekken zelf de hoeveelheid energie op die nodig is voor verwarming, warm water en ventilatie. Deze woningen hebben een gasaansluiting.

Aan de Haarensteijnstraat bouwen we ook veertien huurwoningen (hoek- en tussenwoningen). De woningen zijn verdeeld over een blok van zes woningen en een blok van 8 woningen. Ze hebben een eigentijdse architectuur en zijn ontworpen om zoveel mogelijk zonnepanelen op de zuidzijde van het dak te kunnen plaatsen. De woningen worden gebouwd met rode gevelstenen en worden deels wit geschilderd. Daarnaast krijgen ze grijze dakpannen en zinkaccenten. Deze woningen zijn nul-op-de-meter. Dat betekent dat ze net zoveel energie opwekken als ze nodig hebben voor verwarming, koeling en warm water. Daarbovenop wekken de zonnepanelen en installaties voldoende energie op voor huishoudelijk gebruik. De huurwoningen zijn gasloos.

De rijwoningen worden verhuurd door Woonveste. Kent u iemand die interesse heeft in één van deze woningen? Vraag hen dan om de website www.woonveste.nl in de gaten te houden voor meer informatie.

Op de facebookpagina van Hofmeester plaatsen we regelmatig foto's van de voortgang van de bouw. Heeft u zelf mooie foto's? Plaats ze dan gerust op de Facebookpagina van Hofmeester.