Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

van den Hurk Makelaardij
van den Hurk Makelaardij
Kastanjelaan 12a
5268 CA Helvoirt
t. 0411-642828
e. info@vandenhurkmakelaardij.nl
w. www.vandenhurkmakelaardij.nl
Hendriks Coppelmans
Hendriks Coppelmans
Ron Cornelissen
Loopkantstraat 11
5405 NB Uden
t. 0413 26 48 33
e. kopersbegeleiding@hendrikscoppelmans.nl
w. hendrikscoppelmans.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

De vlag kan uit!

De vlag kan uit! De vlag kan uit! De vlag kan uit! De vlag kan uit! De vlag kan uit! De vlag kan uit! De vlag kan uit!
07 september 2018

Op donderdag 6 september vierden we met Wooncorporatie Woonveste, de kopers van de patiowoningen en verschillende omwonenden dat het hoogste punt van Hofmeester is bereikt. Dat gebeurde onder het genot van een frietje. Tijdens dit moment kregen kopers en hun toekomstige buren de kans om elkaar, en het team dat het project realiseert, te leren kennen.

Koperskijkdag
Hierna was voor de kopers een koperskijkdag georganiseerd. Om de mijlpaal van het hoogste punt te vieren ging onder toeziend oog van de kopers de vlag de lucht in. Ook ontvingen de kopers uit handen van kopersbegeleiders Ron en Hanneke een lekker aandenken aan dit moment. 

Geïnteresseerde omwonenden namen een kijkje
Woonveste en Hendriks Coppelmans zijn zich ervan bewust dat ze een jaar lang te gast zijn in de woonomgeving van de wijkbewoners. Daarom vinden zij het belangrijk de direct omwonenden op de hoogte te houden van de bouw en te betrekken bij mijlpalen, zoals het bereiken van het hoogste punt. De buurtbewoners zien de buitenkant van de woningen iedere dag beetje bij beetje veranderen, maar wat gebeurt er allemaal aan de binnenkant? Een groep geïnteresseerde omwonenden bekeek dit donderdagmiddag op de bouwplaats.

De buurtbewoners gaven tijdens de rondleiding aan dat ze erg tevreden zijn over de uitvoering van de werkzaamheden. “Dat we af en toe de radio horen, is niet zo erg. Het is zelfs gezellig als de bouwvakkers meezingen.

De vlag hangt, nu op naar de oplevering!