Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

van den Hurk Makelaardij
van den Hurk Makelaardij
Kastanjelaan 12a
5268 CA Helvoirt
t. 0411-642828
e. info@vandenhurkmakelaardij.nl
w. www.vandenhurkmakelaardij.nl
Hendriks Coppelmans
Hendriks Coppelmans
Ron Cornelissen
Loopkantstraat 11
5405 NB Uden
t. 0413 26 48 33
e. kopersbegeleiding@hendrikscoppelmans.nl
w. hendrikscoppelmans.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

Eerste bewoners nieuwbouwproject Hofmeester ontvangen hun sleutels

Eerste bewoners nieuwbouwproject Hofmeester ontvangen hun sleutels Eerste bewoners nieuwbouwproject Hofmeester ontvangen hun sleutels
18 december 2018

De koopwoningen van nieuwbouwproject Hofmeester in Haaren zijn opgeleverd. Op maandag 17 december overhandigde kopersbegeleidster Hanneke Kohlmann de sleutels aan de eerste bewoners. Daarna volgden de kopers van de overige woningen, waardoor alle kopers nog voor de feestdagen hun sleutel ontvingen. Op de oude basisschoollocatie aan de Haarensteijnstraat verschijnen naast de zes patiokoopwoningen ook veertien rijwoningen. De rijwoningen zijn sociale huur en worden gebouwd in opdracht van corporatie Woonveste uit Drunen.

Gelijkvloers wonen
De vrijstaande patiowoningen zijn gelijkvloers. De slaapkamer en badkamer zijn op de begane grond. Alle woningen hebben een verdieping die naar wens kan worden ingedeeld. De woningen zijn energieneutraal. Dat houdt in dat ze evenveel energie opwekken als er verbruikt wordt door de installaties in de woning. Daarmee voor zien ze voor een groot deel in hun eigen energiebehoefte. Voor de bewoners betekent dit dat de totale woonlasten laag blijven.

Wij wensen de nieuwe bewoners fijne feestdagen en veel woonplezier!