Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

van den Hurk Makelaardij
van den Hurk Makelaardij
Kastanjelaan 12a
5268 CA Helvoirt
t. 0411-642828
e. info@vandenhurkmakelaardij.nl
w. www.vandenhurkmakelaardij.nl
Hendriks Coppelmans
Hendriks Coppelmans
Ron Cornelissen
Loopkantstraat 11
5405 NB Uden
t. 0413 26 48 33
e. kopersbegeleiding@hendrikscoppelmans.nl
w. hendrikscoppelmans.nl
payoff
header
U bent hier: nieuws

Nieuwbouwproject Hofmeester nu helemaal opgeleverd

Nieuwbouwproject Hofmeester nu helemaal opgeleverd Nieuwbouwproject Hofmeester nu helemaal opgeleverd Nieuwbouwproject Hofmeester nu helemaal opgeleverd Nieuwbouwproject Hofmeester nu helemaal opgeleverd Nieuwbouwproject Hofmeester nu helemaal opgeleverd
08 februari 2019

Ook de laatste nieuwe bewoners van nieuwbouwproject Hofmeester hebben hun sleutels ontvangen. In de eerste week van februari kregen zij deze uit handen van wooncorporatie Woonveste uit Drunen. Daarmee is het volledige project nu opgeleverd. Bouwbedrijf Hendriks Coppelmans uit Uden overhandigde de sleutels van de koopwoningen in het project al in december aan de nieuwe bewoners. Op de plek van de oude basisschool aan de Haarensteijnstraat staan nu zes patiokoopwoningen en veertien huurwoningen. 

Betaalbaar en duurzaam wonen
Twee belangrijke onderwerpen in het project waren betaalbaar wonen en duurzaamheid. Daarom verschenen er veertien sociale huurwoningen aan de Haarensteijnstraat, verdeeld over een blok van zes en een blok van acht woningen. Deze woningen zijn nul-op-de-meter (NOM). Dat betekent dat ze net zoveel (of meer) energie kunnen opwekken als ze nodig hebben voor verwarming, warm water, ventilatie en gemiddeld huishoudelijk verbruik. De woningen zijn gasloos. 

Wij wensen alle nieuwe bewoners veel woonplezier toe!