Neem voor verkoop en informatie
direct contact op met:

van den Hurk Makelaardij
van den Hurk Makelaardij
Kastanjelaan 12a
5268 CA Helvoirt
t. 0411-642828
e. info@vandenhurkmakelaardij.nl
w. www.vandenhurkmakelaardij.nl
Hendriks Coppelmans
Hendriks Coppelmans
Ron Cornelissen
Loopkantstraat 11
5405 NB Uden
t. 0413 26 48 33
e. kopersbegeleiding@hendrikscoppelmans.nl
w. hendrikscoppelmans.nl
payoff
header
U bent hier: woningaanbod patio dwarskap

Patio Dwarskap

Patiowoning Patiowoning Patiowoning Patiowoning

TYPE DWARSKAP
In het plan Hofmeester worden 6 energieneutrale patiowoningen van het type Dwarskap gebouwd. De kopgevel van dit woningtype ligt aan de straatzijde, wat garant staat voor een statige uitstraling. De 6 woningen zijn identiek aan elkaar, maar de bouwnummers 1, 2 en 3 staan in spiegelbeeld ten opzichte van de bouwnummers 4, 5 en 6. Op deze manier zijn alle woningen optimaal op de zon georiënteerd.

ALLES GELIJKVLOERS
De woningen zijn gelijkvloers en hebben een compleet woonprogramma op de begane grond (slaapkamer en badkamer zijn beneden). De eerste verdieping heeft een zee aan ruimte en biedt tal van extra mogelijkheden. Gelijkvloers wonen is ideaal voor nu, maar ook voor de toekomst. De woningen zijn hierdoor bij uitstek geschikt voor 55-plussers.

De woningen hebben een ruime hal met meterkast, toilet en ruimte voor de garderobe; een lichte woonkamer met open keuken in hoekopstelling; een royale slaapkamer en een complete badkamer ensuite met douche, wastafel en tweede toilet. In de bijkeuken vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger. Dus ook daarvoor hoeft u niet naar boven. Een vaste trap in de entree leidt naar de royale eerste verdieping. Deze is vrij indeelbaar en kunt u naar eigen inzicht vorm geven, bijvoorbeeld als hobbyruimte of als extra slaapkamer voor uw kleinkinderen.KLASSIEKE UITSTRALING
De woningen hebben een mooie kleurstelling: een wit gekeimde gevelsteen en antracietkleurige gebakken dakpannen. De metselwerkaccenten rond de voordeur en ramen, in combinatie met de prachtige luiken, geven de woningen een karakteristiek, statig uiterlijk.


Het grote raam in de voorgevel op de begane grond maakt de woning heerlijk licht. De verbinding tussen het leefgedeelte en de slaapkamer heeft een glazen pui, waar nog meer licht door naar binnen valt.

ENERGIENEUTRAAL WONEN
De woningen in Hofmeester zijn energieneutraal. Dat houdt in dat de woningen evenveel energie opwekken als er verbruikt wordt door de installaties in de woning, de zogeheten gebouwgebonden installaties: verwarming, ventilatie, warmwaterinstallatie en verlichting. Daarmee voorziet de woning voor een groot deel in haar eigen energiebehoefte.

Dit is mogelijk door de zonnepanelen op de woning, die de energie opwekken. Daarnaast is uw woning goed geïsoleerd. Zo goed, dat er 's winters beperkt warmte verloren gaat en de warmte in de zomer juist buitenshuis blijft.
Het systeem zorgt voor een hoog wooncomfort en een lage energierekening. De totale woonlasten zijn vanaf de eerste dag namelijk een stuk lager dan bij een reguliere woning.

TUIN: PLEK VOOR UZELF
De tuin biedt veel privacy doordat deze deels wordt afgeschermd door een gaashekwerk met beplanting, zo ontstaat een rustige plek voor uzelf. U heeft vanuit zowel de keuken, de eetkamer als de slaapkamer zicht op de tuin. In de tuin staat een buitenberging, handig om uw fiets te stallen en uw tuinspullen op te bergen.

De woning heeft een eigen oprit en er is een mogelijkheid om een carport te plaatsen. Behalve op de eigen inrit komt er ook achter de woning voldoende ruimte om te parkeren en bestaat zelfs een mogelijkheid tot het creëren van een achterom.EXTRA'S NAAR WENS
Om uw woning nog beter aan te laten sluiten bij uw persoonlijke woonwensen kunt u kiezen voor onderstaande extra's.


  • Uitbouw tuinkamer XL
  • Uitbouw tuinkamer en portaal
  • Carport
  • Indeling van de eerste verdieping

 De makelaar vertelt u hier graag meer over.

Woningtype
Patiowoning

Aantal
6

Inhoud
402 m3

Woonoppervlakte
99 m2

Perceeloppervlakte
251 m2 tot 339 m2

Prijzen
vanaf € 345.000,- v.o.n.
tot € 369.000,- v.o.n.